Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Forårskoncert med Faaborg koret

JUN
04

Forårskoncert med Faaborg koret


Søndag d. 4. juni 2023, kl. 16:00
Svanninge Kirke, Brahesvej 28, 5600 Faaborg
Therese Kudajewski

FAABORGKORET’S FORÅRSKONCERT SØNDAG D. 4.6.2023 KL. 16.

Faaborgkoret har i år valgt at lave koncert sammen med blæserkvintetten Sworn2Brass.

Vi medbringer en buket af forårssange, heriblandt en fin ny Syrensang, som aldrig har været opført før. Den er skrevet og arrangeret for kor af Niels Tåstrup – musikskoleleder i Assens. Sangen hylder på bedste vis vores egn med de smukke syrenhegn, som vi jo bor lige midt i.

Vi synger også 3 fine sange, der beskriver en dags – eller livscyklus? Der er en morgen- og en aftensang og det ind imellem, nemlig en livgivende eftermiddagslur.

Det store fællesnummer for solist, kor og blæserkvintet bliver Gabriellas sang fra filmen Som i himlen. Det er en smuk sang, der handler om, at man skal huske at leve og at nyde livet, mens man er her.

Sworn2Brass er en kvintet bestående af rutinerede messingblæsere fra det fynske. De leverer musik i alle genrer – uanset stilart er man sikret vellyd, engagement og en god portion humor. Repertoiret i Svanninge Kirke vil primært være nordiske toner, blandt andet en udgave af Kringsatt af fiender, som er specielt arrangeret til Sworn2Brass. Der kommer også et par spirituals.